Referenciáink - WIFI Hungária

Referenciáinkból

„A WIFI-vel legtöbbször vezetőképzéseken, vezetői workshopokon dolgozunk együtt, de nélkülözhetetlen partnerünk „talent programunk”-ban is. Ügyfélközpontúságuk kiemelkedő, a legtöbb képzést személyre, cégre szabottan kapjuk. Számunkra és munkatársaink számára központi kérdés a tréner személye, hogy mennyire hiteles, meggyőző és lehengerlő. Kedvenc trénerünkkel, Gombos Csabával hosszú évek óta dolgozunk együtt és mindig inspiráló környezetet teremt a tanulásra. A vállalat életében zajló aktualitások, melyekre külön figyel a WIFI, növeli a résztvevők aktivitását. Hasznos tanácsokkal segítik képzési tervünk kialakítását és folyamatosan hozzák nekünk az újdonságokat, amelyekre időről időre „rákattanunk”. Ha pedig mi határozunk meg valamilyen új témát, képzési irányt, biztosak lehetünk benne, hogy kapunk rá tőlük valamilyen jó megoldást.”

Farkas Amelita, HR menedzser, Libri-Bookline Zrt.

Kiss Judit, HR menedzser, Libri-Bookline Zrt. Libri

 „Én azt hittem előre gyártott, fix programjaitok vannak. Amikor találkoztam az ügyvezetőtökkel, akkor értettem meg, hogy ti ennél sokkal többet tudtok. Megértitek a mélyebb igényeinket, azt a trénert javasoljátok, aki tudásban, tapasztalatában, de még hozzáállásában is a legtökéletesebb nekünk. Teljesen a mi igényeinkre szabtátok a képzéseket. A befektetett munka meg is térült, nagyon magas volt a résztvevők elégedettsége a képzésekkel, azok hasznosságával. A megrendelői oldalon azt is különlegesnek látom bennetek, hogy tudtok a mi fejünkkel gondolkodni és a képzésekkel kapcsolatos kommunikációt, adminisztrációt úgy végzitek, hogy nekünk a lehető legkevesebb munkánk legyen vele. Úgy lehet veletek dolgozni, mintha a szomszéd szobában ülnétek.”

Pécsi Judit, HR igazgató, UNION Biztosító

“Munkatársaink a WIFI szervezésében rendszeresen vesznek részt tréningeken. Kiemelném elsősorban az emberileg és szakmailag hiteles trénert, aki elvont, közhelyes, unalmas előadás helyett lendületes, lényegre törő, gyakorlatias stílusával képes fenntartani a figyelmet és aktivizálni a résztvevőket.
Korrekt ár-érték arány, figyelmes kapcsolattartás jellemzi még a WIFI által nyújtott szolgáltatást.”
Thomas Schauer, ügyvezető igazgató, Gebrüder Weiss Kft.

 

“Vállalatunknál a továbbképzésnek nagyon nagy a jelentősége. Örülök, hogy ebben a WIFI Hungária a partnerünk. Köszönjük a professzionális, rugalmas, és magas szintű színvonalú fejlesztőprogramokat. Örömmel várjuk az együttműködés folytatását.”
Fenyő András, ügyvezető, SMC Hungary Kft.

 

“A vezetői képzésen nagyon jól érezte magát az egész csapat és úgy gondolom sok mindent fogunk hasznosítani a közeljövőben a tanultakból!”
Tamás Róbert Étterem vezető, fő sommelier, Bock Pince Kft.

 

“Az elmúlt esztendőben munkatársaink több WIFI-s képzésen is részt vettek. Megbízhatóság, rugalmasság és gyakorlatban jól hasznosítható ismeretátadás jellemzi a tréningeket. A szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a WIFI munkatársainak felelősségteljes, segítőkész hozzáállását.”
Dr. Nagy Zoltán, ügyvezető igazgató

 

“Egy globálisan működő konszern számára nélkülözhetetlen a professzionális tervezés és a több nyelven való megvalósítás. A WIFI Hungáriában azt a tökéletes képzési partnert találtunk meg, mely garantálni tudja a többnyelvűséget, a rugalmasságot, a nyitottságot, a professzionalitást és a célorientált megvalósítást.”
Michael Toth, fejlesztési iroda, ADA Bútorgyár Kft.

 

“Az ügyfélközpontú cégfilozófia és a modern képzési módszerek bizonyították számunkra, hogy jó képzési partnert választottunk. A szervezés és megvalósítás során szakmai felkészültséget, rugalmasságot és megbízható minőséget tapasztaltunk. Ez teszi számunkra a WIFI-t értékes partnerré.”

Czili Aladár, ügyvezető igazgató

 

“Kollégáink több képzésen vettek részt a WIFI Hungária szervezésében: csapatépítő vezető, értékesítés nem értékesítőknek, excel tréning. A képzések tematikája testre szabható volt, a gyakorlatra helyezte a hangsúlyt. A kollégák felkészült trénerekkel találkoztak. A WIFI minden munkatárására elmondható a segítőkész hozzáállás és megoldás-orientált gondolkodásmód.”
Nagy Attila, ügyvezető igazgató

 

“A WIFI-vel műszakvezető és lean képzések révén kerültem kapcsolatba. Rendkívül felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező trénerekkel dolgoznak, ami számomra a két legfontosabb dolog egy tréning szervezésénél. Ami erre még jobban ráerősített az a sok sok pozitív visszacsatolás a képzések után a munkavállalóinktól.”
Király-Szabó Zsuzsanna, HR Group Leader