Referenciáink

“A Baumit Kft. sok éve együtt dolgozik a WIFI-vel, aminek alapvetően az az oka, hogy olyan képzéseket kapunk, ami túlmutat a szakmai igényeinken. A trénerek személyisége nagyban hozzájárul a képzésen elhangzottak befogadásához, a résztvevők hosszú távon is tudnak belőle profitálni. A képzés megszervezése, lebonyolítása, adminisztrációja is profi módon történik, sok terhet levéve ezzel a vállunkról. Szeretnénk továbbra is együttműködni a WIFI-vel!”

Baumit logó

„Én azt hittem előre gyártott, fix programjaitok vannak. Amikor találkoztam az ügyvezetőtökkel, akkor értettem meg, hogy ti ennél sokkal többet tudtok. Megértitek a mélyebb igényeinket, azt a trénert javasoljátok, aki tudásban, tapasztalatában, de még hozzáállásában is a legtökéletesebb nekünk. Teljesen a mi igényeinkre szabtátok a képzéseket. A befektetett munka meg is térült, nagyon magas volt a résztvevők elégedettsége a képzésekkel, azok hasznosságával. A megrendelői oldalon azt is különlegesnek látom bennetek, hogy tudtok a mi fejünkkel gondolkodni és a képzésekkel kapcsolatos kommunikációt, adminisztrációt úgy végzitek, hogy nekünk a lehető legkevesebb munkánk legyen vele. Úgy lehet veletek dolgozni, mintha a szomszéd szobában ülnétek.”

Union logó

“Munkatársaink a WIFI szervezésében rendszeresen vesznek részt tréningeken. Kiemelném elsősorban az emberileg és szakmailag hiteles trénert, aki elvont, közhelyes, unalmas előadás helyett lendületes, lényegre törő, gyakorlatias stílusával képes fenntartani a figyelmet és aktivizálni a résztvevőket.
Korrekt ár-érték arány, figyelmes kapcsolattartás jellemzi még a WIFI által nyújtott szolgáltatást.”

Gebrüder Weiss

“Vállalatunknál a továbbképzésnek nagyon nagy a jelentősége. Örülök, hogy ebben a WIFI Hungária a partnerünk. Köszönjük a professzionális, rugalmas, és magas szintű színvonalú fejlesztőprogramokat. Örömmel várjuk az együttműködés folytatását.”

SMC

“A vezetői képzésen nagyon jól érezte magát az egész csapat és úgy gondolom sok mindent fogunk hasznosítani a közeljövőben a tanultakból!”

“Az elmúlt esztendőben munkatársaink több WIFI-s képzésen is részt vettek. Megbízhatóság, rugalmasság és gyakorlatban jól hasznosítható ismeretátadás jellemzi a tréningeket. A szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a WIFI munkatársainak felelősségteljes, segítőkész hozzáállását.”
phoenix mecano
“Egy globálisan működő konszern számára nélkülözhetetlen a professzionális tervezés és a több nyelven való megvalósítás. A WIFI Hungáriában azt a tökéletes képzési partnert találtunk meg, mely garantálni tudja a többnyelvűséget, a rugalmasságot, a nyitottságot, a professzionalitást és a célorientált megvalósítást.”
ada premium

“Az ügyfélközpontú cégfilozófia és a modern képzési módszerek bizonyították számunkra, hogy jó képzési partnert választottunk. A szervezés és megvalósítás során szakmai felkészültséget, rugalmasságot és megbízható minőséget tapasztaltunk. Ez teszi számunkra a WIFI-t értékes partnerré.”

murexin