Vezetőfejlesztés - WIFI Hungária

Villámgyorsan megváltozott minden, nem volt idő készülni rá. Nem terveztük. Mit kezdjünk vele? Hogyan alkalmazkodjunk a változásokhoz? Hogyan erősítsük az ehhez szükséges készségeket? Hogyan kivitelezhető a vezetőfejlesztés?

Képzés Cél Kinek ajánljuk?
Motiváció bizonytalan időkben – tervezd újra!
Minden viselkedésünket, cselekedetünket valamilyen igény mozgatja. Hogyan jelenik meg a motiváltság és a negatív motiváció a viselkedésben? Hogyan lehet felismerni mi mozgatja egy adott helyzetben munkatársainkat és hogyan tudunk erre reagálni? Miért érdemes ismerni a jeleket és korábban beavatkozni? Azoknak akik saját maguk és csapatuk motivációit szeretnék erősíteni.
Változásmenedzsment munkatársaknak Kulcsokat, módszereket, praktikákat mutatunk a szervezetben történő mikro- és makroszintű változásokra való egyéni felkészüléshez és feldolgozáshoz – így csökkentve a változáshoz való alkalmazkodás idejét és a hatékonyságot.

A változási képességük és hajlandóságuk növeléséhez a változásokhoz való konstruktív hozzáállás kialakításához is hasznos a képzés.

A tréning a változások megélését munkavállalói oldalról közelíti meg, így munkavállalóknak ajánljuk.
Változásmenedzsment vezetőknek Vezetőként is kihívás az új helyzet, a bekövetkezett és a még előttük álló változások megélése, kezelése.

A képzés arra készít fel, hogy a rotációs munkamódnak megfelelően a vezetők legyenek motiváltak változtatni, működési modelljüket és régi gyakorlatukat alakítani.

A változások hátterében meghúzódó egyéni- és csoportszintű dinamikák megértéséhez és munkatársak reakcióinak megfelelő kezeléséhez adunk támpontot.

Célunk, a változási hajlandóságának és változtatási képességének növekedése. A tudatos szervezeti változást támogató módszerek megismerése és begyakorlása révén.

Ezt a tréninget változásmenedzsment képességeiket fejleszteni vágyó vezetőknek ajánljuk.
Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése
A képzés arra világít rá, hogyan lehet kezelhető megvilágításba helyezni a nehézségeket és megőrizni a racionalitásunkat, hogy nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége. Vezetőknek és leendő vezetőknek.

Online képzéseink:

Ha bármelyik képzés feltette az érdeklődésedet, keress minket!