Motivációs Térkép® - Kerekasztal beszélgetés - WIFI Hungária

Szeretettel meghívjuk motivációról szóló szakmai fórumunkra, melyen konkrét vállalati példákon keresztül arról beszélgetünk

Hogyan találjuk meg és tartsuk életben saját és munkatársaink motivációját gyorsan változó és anyagias világunkban?

– szakmai fórum vezetőknek, vállalati HR szakembereknek

2022. november 14. 9:00-11:30

 

A beszélgetés során olyan kérdésekre keressük a választ, mint:

Motivational Maps

  • Hogyan támogatható egy változási folyamat a motiváció megismerésével?
  • Vezetőként meddig vagyunk felelősek kollégáink motiválásáért?
  • Miként nyúljunk a motiváció kérdéshez, ha alacsony a szervezeti bizalom és erős a silósodás?
  • Hogyan köthető össze jól az értelem és az érzelem?

Meghívott vendégeink:

Molnár Tímea HR igazgató, Express One Hungary Kft.

Mezei Regina szervezetfejlesztési specialista, Express One Hungary Kft.

Szeleczky Noémi HR igazgató Libri Bookline

 

A program helyszíne: 1062 Budapest, Bajza utca 24.

Regisztráció: 08:30-tól

Részvételi díj: 5 500 Ft + áfa/fő. A díj tartalmazza a frissítőket.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Vállalati vezetőknek, döntéshozóknak és HR szakembereknek ajánljuk. Trénerek, coach-ok, HR szolgáltatók jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

Jelentkezés

Előadóink:

Molnár Tímea HR igazgatót és Mezei Regina szervezetfejlesztési specialistát, az Express One Hungary Kft. munkatársait kérdeztük meg,

Miért tartjátok fontosnak ezt a témát?

Azért tartjuk fontosnak ezt a témát, mert az elmúlt időszak és a jelen kor pszichés kihívásainak ellensúlyozása nagy terhet ró a vezetőkre, akik egyébként éppen úgy elszenvedik ezeket, mint a beosztottjaik. Fontos kérdés, hogy mégis hogyan találjanak rá és tartsák életben saját és munkatársaik motivációját ebben a gyorsan változó, anyagias világban?

A jó hír az, hogy bár bizonyosan fontosabbá vált, továbbra sem az anyagiak állnak a motivációs tényezők csúcsán. Még jobb hír, hogy rátaláltunk egy olyan könnyen alkalmazható, egyszerű és közérthető eszközre, ami segít megérteni, hogy mi az igazán fontos számunkra, mi jelenti a valódi hajtóérőt az életünkben. A Motivációs térkép olyan kapaszkodó és iránytű, ami egyszerre számszerűsít és összefoglal, mégis teljes mértékben személyre szabott. A módszertan abban is zseniális, hogy a coaching eszköztárából merítve a térkép értelmezésének mélységét és eredményét az egyén szabályozza.

Mióta megismertük, biztosak voltunk abban, hogy az eszköztárunk fontos része lesz, hiszen nemcsak a kiválasztási folyamathoz vagy az értékelő beszélgetéshez ad segítséget, de építi a bizalmat a szervezetben és rámutat az egyéni felelősségünkre is.

 

Bemutatkozás

Mezei Regina szervezetfejlesztési specialista, Express One Hungary Kft.

A pszichológia iránt gyerekkorom óta érdeklődő közgazdászként hiszek abban, hogy megértve, elemezve és összekapcsolva a számokat az emberi viselkedéssel, olyan hozzáadott értéket teremthetek a munkámmal, amely hozzásegíti a szervezetet a fenntartható fejlődés megteremtéséhez szükséges változások felismeréséhez, kezeléséhez. Az elmúlt 15 évben együtt fejlődtem a cégünkkel és hála annak, hogy több területen dolgoztam és részt vettem számos üzletfejlesztési projektben, egyedi módon láthattam rá a működésünkre. Ezzel a tudással és motivációval vágtunk bele az első szervezetfejlesztési koncepciónk kidolgozásába 2018-ban. Azóta is töretlen lelkesedéssel tanulok és fedezem fel az újabb és újabb módszereket, hogy egy igazán hatékony és rugalmas eszköztárat tudhassunk magunkénak.

 

Molnár Tímea HR igazgató, Express One Hungary Kft.

20 évvel ezelőtt találkoztam a HR szakmával, mondhatni véletlen egybeeséseknek köszönhetően, előtte 2 évig pénzügyi területen dolgoztam. A szakmai és önismereti fejlődésem során, valamint a humánerőforrás és pszichológiai tanulmányaim mellett lehetőségem volt számos különböző szervezetben, szervezeti kultúrában dolgozni. Szerencsésnek érzem magam, hogy a HR szakma szinte minden területével foglalkozhattam az évek során, illetve, hogy mindenhol igazi partnerként tekintettek a HR csapatra, szabad kezet adva mind az operatív, mind a szervezetfejlesztési nem konvencionális stratégiák kidolgozásában, kivitelezésében. Rendületlenül hiszek a folyamatos fejlődés és változás nyújtotta lehetőségekben, amelyet szakemberként felelősségemnek érzek elősegíteni egy szervezetben, mindezt hiteles, objektív, változatos eszközökkel alátámasztva.

Jelentkezés

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Földváry Beáta

Telefon: + 36 30 552 1734
E-mail: foldvary.beata@wifi.hu

Ez nem az a téma, amit keresett? Nézze meg az alábbi vezetői programjainkat is, vagy írjon nekünk, és személyre szabott programot állítunk össze.