Miben vagyunk mások? - WIFI Hungária

Miben vagyunk mások?

 

Hosszú szakmai múltunk tapasztalatot és garanciát is jelent

Kevés tréning cég van a piacon, aki hetven éves múltra tekinthet vissza. Az Ausztriában piacvezető nemzetközi WIFI tréningcégcsoport tagja vagyunk, így szakmai munkánk a WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut) emberöltőnyi fejlesztési tapasztalatára épül, miközben a 21. század kihívásaira reagál. Magyarországon 2002 óta több ezer vállalati munkatárs, közép- és felsővezető fejlesztésében vettünk és veszünk részt. Partnereink rejtett erőforrásait cégspecifikus és nyílt tréningeken hozzuk felszínre. Visszatérő és új megbízóink eredményeihez coachinggal, motiváció- és kompetenciaméréssel járulunk hozzá, és büszkék vagyunk több hosszú – akár egy évtizedes –  együttműködésünkre.

Képzéseinket nem a dobozból húzzuk elő

Személyre szabott megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: nálunk nincsenek polcról levett, dobozos késztermékek. Minden képzésünket az adott cég szükségleteinek, elvárásainak és aktuális kihívásainak fényében állítjuk össze, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legmélyebben megértsük a velünk dolgozó cégek igényeit, s azokra rezonálva alakítsuk ki képzési programjainkat.

Tudásunk folyamatosan frissül – trénereink a képzéseken szerzett tapasztalatok, friss kutatási eredmények és a munkaerőpiaci trendek alapján folyamatosan újraértékelik, bővítik és aktualizálják a tananyagainkat. Ezáltal tréningjeink nemcsak az ügyfeleink igényeivel, hanem a legfrissebb trendekkel is folyamatosan lépést tartanak.

Különleges, jól mérhető és hatékony módszerekkel dolgozunk

Motivational Maps

Motivational Maps® egy ISO akkreditált módszer, amely a motivációk feltárására alkalmas teszt alapján segít feltérképezni azt, hogy mik a főbb motiváló erők, amelyek a munkatársakra jellemzőek, legyen az a kollégákkal ápolt személyes kapcsolat, szakértői tudásunk fejlesztésének lehetősége, vagy kreatív energiáink megélése. Segítségével konkrét javaslatokat tehetünk, motiváltabbá válhatnak kollégáink. Képzett motivációs szakértőink adnak visszajelzést az eredményekről és a javaslatokról.

LÉNA módszer

A módszer, amelynek neve a Lényegretörő, Életszerű, Naprakész, Aktiváló szavakat rejti, arra a felismerésre épül, hogy az emberek akkor fejlesztik a problémamegoldási és cselekvési kompetenciáikat, ha lehetőségük van a tanultakat valóban kipróbálni. A LÉNA módszer a tréning résztvevőinek saját energiáit mozgósítja, aktivitásra motivál. A képzés során elhangzottakat a résztvevők nem csupán megértik, de képesek lesznek hosszú távon használni is a megszerzett tudást.