Komplex megoldások - WIFI Hungária

Komplex megoldások

Fejleszd velünk a szervezetedet, hogy ne állhasson semmi a hatékony és jó hangulatú csapatmunka útjába! Mi nem csupán tréninget tartunk, hanem pontosan megismerjük és felmérjük ügyfeleink igényeit, és a célokhoz leginkább illeszkedő módszertannal fejlesztjük a készségeket, a szemléletmódot és a vállalati kultúrát.
Rejtett erőforrások megtalálásában és felszínre hozásában vagyunk partnerek. Folyamatosan biztosítjuk a párbeszédet, visszajelzést adunk a haladásról és az esetleges elakadásokról.
Olyan mérőeszközökkel dolgozunk, amelyek támogatják az egyéni és csoportszintű fejlődést.

A folyamat megkezdése előtt kap helyet a célok és elvárások egyeztetése és az egyéni témák tisztázása interjúk keretében. Ez történhet a vezetővel/vezetőkkel vagy háromszög megbeszélésen a közvetlen vezető, a résztvevők és a tanácsadó jelenlétében. Ezt követi a tématérkép pontosítása és a csoportszintű fejlesztési folyamat részletes kidolgozása.
A diagnózis során használt mérési eszközök: Kompetencia térkép és Kompetencia szótár, Motivációs térkép, 360 fokos mérés, DISC. Nem csupán mérünk, hogy az eredmény egy polcon pihenjen, de szóbeli egyéni és csoportszintű visszajelzést is adunk.

Fejlesztési és megvalósítás, módszertan

  • Csoportos tréning – meghatározott fejlesztendő képességek megerősítése interaktív módszertannal, szimulációval, sok gyakorlattal.
  • Csoportos coaching – a tématérképben meghatározott legfontosabb kompetencia területek erősítésére.
  • Action Learning workshop – a szervezet működése szempontjából magas prioritással rendelkező témák közös azonosítása és feldolgozása a témákhoz kapcsolódó témagazdákkal. A workshop célja: javaslatok, akciótervek kidolgozása.
  • Egyéni coaching alkalmak – Az egyéni fejlesztendő kompetencia területek megerősítésére és az egyéni témák, dilemmák feldolgozására.

A fejlesztés zárása

  • Follow-up interjún történik meg a folyamat összefoglalása és lezárása, az egyéni fejlődési út tisztázása.
  • A záró alkalom után készül el a tématérképhez kapcsolódó eredmények összefoglalása a Megbízó felé.

A sikeres fejlesztési folyamat olyan, változatos elemekből felépülő programsorozat, mely a megfogalmazott és feltárt szervezetet és kulcsszereplőket érintő kihívásokra kínál választ.

Kérdezz, írj!