Irodai informatika otthonról - WIFI Hungária

Az online környezetben felértékelődik az informatikai tudás. Nincs a közelünkben egy informatikus vagy egy segítőkész kolléga, aki megmutatja a hőn áhított függvényt vagy beállítást. Ezekre a kihívásokra ajánljuk, az új helyzetre reagálva kialakított informatikai képzéseinket.

Képzés Cél Kinek ajánljuk?
Excel tréning kezdőknek – önálló otthoni munka, a táblázatok hatékony kezelése home office idején Ezen a képzésen bemutatjuk a táblázatkezelő program minden alapvetőbb csínját-bínját, amit érdemes ismerni mindenkinek, aki kicsit is használja a munkája során! Azoknak, akik szeretnék megkönnyíteni a napi munkavégzést az Excelben és szeretnék lecsökkenteni a ráfordítandó időt.
Excel képzés haladóknak A tréning során a résztvevők elsajátíthatják a sablonok, különböző adattípusok szerkesztését, a védelem, a formázás, a vágólapműveletek, az adatkezelés, a függvények haladó szinten való használatát, a diagramok, az elemzések, kimenetek és makrók kezelését. Azoknak, akik szeretnék kiaknázni az Excel-ben rejlő rengeteg lehetőséget és szeretnék haladó szintre emelni Excel tudásukat.
Outlook rejtett lehetőségei Napi szinten használjuk az Outlook alkalmazást. Levelet írni „mindenki tud”, viszont a mostani szegregált környezetben olyan funkciókat is érdemes használni, amelyek létezéséről eddig nem is tudtunk, vagy nem sejtettük, hogy mekkora lehetőségeket rejt. Levelezési automatizmusok, rendezés; értekezletszervezés és feladatkezelés – saját, és kiosztott feladatok. Ezeket a lehetőségeket funkciókat mutatja be, és tanítja meg online képzésünk. Mindenkinek aki naponta akár csak egy levelet ír, és szeretné ezt még hatékonyabban tenni.
Office365 használata és lehetőségei Közös dokumentumok használata, csoportmunka nem egyszerű otthonról, de megoldható. OneDrive (felhőtárhely); – OneNote (jegyzetek kezelése), SharePoint (közös, vállalati intranetlehetőség, információmegosztási portál); Teams (csoportmunkaalkalmazás, üzenetkezelő felület, értekezletekre, csoportmenedzselésekre);  Forms (kérdőívek készítése) – Office365 csomaggal ez mind elérhető és nem is olyan bonyolult! Képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnék kiaknázni az Office-ban rejlő rengeteg lehetőséget.

Igény esetén saját rendszerek kialakításában is segítünk!

Online képzéseink:

Útmutató online képzéseinken való részvételhez

További információk a képzésekkel kapcsolatban:

Földváry Beáta

Telefon: + 36 (30) 552 1734
E-mail: foldvary.beata@wifi.hu

Ha bármelyik képzés feltette az érdeklődésedet, keress minket!