go International támogatás - WIFI Hungária

 Tisztelt Partnerünk!

Azon osztrák vállalatok, amelyek a külföldi telephelyeiken dolgozó munkatársaik szaktudásába invesztálnak, a „go International“ program keretein belül ismét támogatásban részesülhetnek.

  • A képzési költség 50%-át biztosítja a program.
  • Anyavállalatonként 7 500 € a támogatás felső határa (teljes projektösszeg 15.000 €)
  • A támogatás 2023. március 31-ig használható fel.
  • Minimális az adminisztráció és egyszerű a folyamat

A WIFI Hungária, mint az Osztrák Gazdasági Kamara intézménye fontosnak tartja, hogy erről a lehetőségről minél több olyan cég értesüljön, amely támogatásra jogosult.

Nemcsak az idei, de a jövő évi képzésekhez is fel tudják használni, többek között vezetői, közép- és termelésvezetői, kommunikáció, projektmenedzsment, személyes hatékonyságnövelésbelső oktatók képzése, informatika, Lean management vagy akár egyéni fejlesztésekre, motiváció mérésre is.

A támogatás feltételeiről örömmel adunk felvilágosítást!

A pályázat megvalósítása során eddig megszerzett tapasztalataink nagyon jók. Az elmúlt években sok vállalat élt ezzel a lehetőséggel, többek között az Alukönigstahl Kft., AVL Hungary Kft., DM Drogerie Markt Kft. Dunafin Kft., Dunapack Zrt., Maresi Kft., Murexin Kft., Rail Cargo Hungária Zrt., Ritz Mérőtranszformátor Kft., Rondo Hullámkartongyártó Kft., Salesianer – Miettex Kft., Uniqa Biztositó Zrt., Union Biztosító Zrt.

WIFI_go International

A támogatás igénylésével és a képzések megvalósításával kapcsolatban örömmel válaszolunk kérdéseikre!

Ajánlatkérés

További információk a képzésekkel kapcsolatban:

Földváry Beáta

Telefon: + 36 30 552 1734
E-mail: foldvary.beata@wifi.hu