Vezetői képzés

A modern üzleti környezetben a vezetőknek folyamatosan fejlődniük kell ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani. A vezetői képzés ma már nem luxus, hanem elengedhetetlen eszköz a vállalkozások számára, akik szeretnék kiaknázni az összes lehetőséget a piacon.

Miért van szükség vezetői képzésre?

A vezetői képzés olyan folyamat, amely segít a vezetőknek fejleszteni készségeiket és ismereteiket annak érdekében, hogy hatékonyabban és eredményesebben vezessék a csapatokat és szervezeteiket. A jó vezetők rendelkeznek olyan kulcsfontosságú képességekkel, mint a kommunikáció, az időgazdálkodás, a problémamegoldás és a döntéshozatal. Ezeket a készségeket pedig lehet fejleszteni és finomítani a megfelelő vezetői képzés során.

Mik a legnagyobb kihívások a vezetésben? Melyek a legkülönösebb vezetői megtapasztalások a sokszor nehezen kiszámítható környezetben? Hogyan változnak a vezetési és karrierutak, és miért fontosak még mindig a vezetői modellek?

NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése

Fejlődni vágyó vezetőknek szól 8 modulból álló képzésünk, melynek különlegessége, hogy a tréningen átgondolhatod a saját szervezeted kihívásaihoz kapcsolódó kritikus témákat is!

Vezetői készségfejlesztés

Vezetői képzés azoknak a vezetőknek,  akik tudatosabban szeretnék vezetni csapatukat és új perspektívából szeretnének rálátni tevékenységükre. Képzésünk a menedzserek, döntéshozók számára nélkülözhetetlen készségeket erősíti, fejleszti. Egyben lehetőséget ad a tapasztalatcserére hasonló döntéshozókkal.

A vezetői képzés célja a különféle vezetési stílusok és szerepek megismerése, az egyéni vezetői szemlélet kialakítása és formálása céljából. A vezetői készségek fejlesztése, gyakorlatokon keresztül, különféle vezetői helyzetekben.

Kollégából vezető

A “Kollégából vezető” képzés frissen kinevezett, vagy kevés gyakorlattal rendelkező vezetőknek szól.
Fejleszd vezetői készségeid, bővítsd eszköztárad és tanulj új technikákat hozzád hasonló, frissen kinevezett vezetői csapatban!

A képzés keretein belül a szakemberből vezetővé válás folyamata során felmerülő problémákra keresünk megoldást.

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

Gyakorlatorientált online tréning vezetői asszisztenseknek, irodavezetőknek.
Az irodavezető fogja össze az iroda életét. Támogatja és képviseli a vezetőséget és a vállalat operatív működését. Átlátja a folyamatokat, szervez, foglalkozik ügyintézéssel, adminisztrációval. Bár vannak rendszeres feladatok, akad számos előre nem látható tevékenység és helyzet is.

Hihetetlen sokrétű és bizalmi munkakör, amely folyamatos megújulást és a kihívásokra való alapos felkészülést igényel.
Erre a szerepre készít fel képzésünk.

Coaching módszertan a vezetésben

Minden HR-es vallja, hogy az emberek a szervezet legnagyobb értékei. Ezért nagyon fontos az emberekkel való törődés. Ki-ki azonban más típusú törődést kíván: van, akit abban kell támogatni, hogy a maximális teljesítményt hozza ki magából (teljesítmény coaching), van akivel a karrier további lépéseiről érdemes beszélgetni (karrier coaching) és van, ahol a konfliktusok elsimítására van szükség (konfliktus moderáció). Ez a program abban segít, hogy a HR szakemberek megtanulják az alapvető coaching készségeket és ismereteket szerezzenek a teljesítmény-, a karrier coachingról és a konfliktusok moderációjáról.

A VUCA világa – Változásmenedzsment

VUCA világunk jellemzői a változékonyság, bonyolultság és kétértelműség. Mit tegyünk, ha olyan helyzetekkel találkozunk, amik teljesen újak, mit tegyünk, ha az eddig bevált, begyakorolt technikák és módszerek már nem működnek, ha gyorsabban kell váltanunk, mint eddig? Hogyan támogassuk szervezetünket ebben az igazán érdekes, gyorsan fejlődő világban? Minden alakul, fejlődik ráadásul gyorsabban és egyre kevésbé előre tervezhetően. A stratégia és taktika világából ki kell lépni a rugalmasság, agilisság, a gyors döntések világába.

Ismerd meg további vezetői programjainkat

Megtaláltad, amit kerestél? Jelentkezz most!
Tudod már mit szeretnél fejleszteni, de még nem találtad meg az igazi tréninget? Hívj bennünket, mi kidolgozzuk!

Programjainkat igény esetén vállalati formában angol és német nyelven is megvalósítjuk.
Több jelentkező esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Földváry Beáta

Telefon: + 36 30 552 1734
E-mail: 

Időpont

Érdekel ez a képzés?
Írj nekünk és a te igényeidre szabva – csoportos, nyílt vagy egyéni fejlesztésként- megvalósítjuk!