Aktuális képzéseink

Érdekel valamelyik képzés, de nem jó az időpont?
Írj nekünk és a Te igényeidre szabva – csoportos, nyílt vagy egyéni fejlesztésként- megvalósítjuk!

Szakemberből vezető

2024. június 10-11.

Vezetőként kevesebb jelentősége van a szaktudásnak és nagyobb szerepe a vezetői készségeknek. Már nem végezheted csak a szakmai munkádat! Döntéseket kell hoznod, embereket ellenőrizned és irányítanod.

Bővebben

Projektmenedzsment mesterfokon

2024. június 18-19.

A tréning a haladó, illetve részben azt meghaladó szintű projektmenedzsment tudás kialakítását szolgálja célzott PM területeken. Épít az alapfokú projektmenedzselési ismeretekre és feltételezi, hogy a résztvevők a főbb tervezési technikákat a gyakorlatban már tudják alkalmazni.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Hogyan teremtsek időt? – Hatékony időgazdálkodás

2024. június 17-18.

Az időgazdálkodás legnagyobb hibája, amit általában el szoktunk követni, az, hogy olyan dolgokkal foglalkozunk és végzünk el, amelyeket egyáltalán nem lenne szabad megtenni!
Rövid idő ráfordításával, mindössze 10 percnyi tervezéssel körülbelül napi 1 órát is nyerhetünk.

Bővebben

Tudatos delegálás vezetőknek

2024. június 12-13.

Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció.

Bővebben

Esélyegyenlőségi képzés

2024. június 24-25.

A megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatásával és a jogszabályi változások figyelembevételével javíthatjuk a munkahelyi kultúrát és pénzt takaríthatunk meg.

Ajánljuk HR-eseknek, céges döntéshozóknak, projekttagoknak és azoknak a munkatársaknak, akiknek a munkaköréhez hozzátartozik a hátrányos helyzetű munkatársakkal való bánásmód.

Bővebben

NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése

2024. október 22-től

Online képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

Bővebben

Facility Management

2024. szeptember

Immár 18 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

Bővebben

Irodavezető képzés – Minőségi Office Management

2024. október 8-tól

Az irodavezetői poszt nagy informális befolyással jár, hatással van az cégen belüli hangulatra és fegyelemre. A jó irodavezetőnek tekintélye van, de ugyanakkor példakép is. Irodavezető képzésünkön gyakorlati, életszerű példákkal segítjük fejlődésedet.

Bővebben

Célirányos kommunikáció vezetőknek

2024

Ajánljuk vezetőknek, projektvezetőknek, termelési vezetőknek, azoknak, akik csapatokat irányítanak és szeretnék fejleszteni önérvényesítő kommunikációjukat. A munka során felemerülő konfliktusok, problémák megelőzéséhez és megoldásához,  valamint a partneri együttműködés fejlesztéséhez is hatékony módszereket ad a tréning.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Eredményes asszisztens

2024.

Az asszisztens szerep nem csak irodai munkát jelent, hanem szakmailag komoly feladatokat is. Akkor tudsz igazán hatékony támogatója lenni a munkafolyamatoknak, ha kezdeményező és támogató vagy ugyanakkor nem csak a vezetővel működsz együtt, hanem a csapattagokkal együtt gondolkozol.

Bővebben

Vezetői reziliencia fejlesztése

2024.

Hogyan lehet fejleszteni és eljuttatni egy csapatot oda, hogy egy ilyen nehéz időszakban, amikor mindenkiben nagyfokú a bizonytalanság, a kétség és a félelem, mégsem a bénultság legyen a meghatározó.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Reziliencia – Mindennapok kihívásai zökkenőmentesen

2024.

Hogy képes az ember ellenállni minden válságos helyzetben? Újra és újra talpra állni akkor, amikor az erőnek kellene elfogynia. Ezt tükrözi a reziliencia képessége, amelyet képzésünk során megismerhetünk.

Bővebben