Aktuális képzéseink

Érdekel valamelyik képzés, de nem jó az időpont?
Írj nekünk és a Te igényeidre szabva – csoportos, nyílt vagy egyéni fejlesztésként- megvalósítjuk!

személyes hatékonyságnövelés

A meggyőző prezentáció

2023. december 11-12.

Interaktív élményalapú prezentáció tréning azoknak, akik szeretnének magabiztosabban előadni és prezentációs hatékonyságukon javítani. A prezentálás során felmerülő helyzeteket és a kihívást jelentő szituációkat elemezzük, támogató, fejlesztő légkörben.

Bővebben

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

2024. január 25.-től

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

Bővebben

Belső tréner képzés – Train The Trainer

2024. január 22-23. és február 5-6.

A száraz oktatás ma már a múlté! Új módszerekre van szükség, ha bárkinek információt akarunk átadni. Bevonni, aktivizálni, elérni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, megnyíljanak. Egyszerű, de hatásos módszerekkel mindez elérhető!

Bővebben

Esélyegyenlőségi képzés

2024. január 29-30.

A megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatásával és a jogszabályi változások figyelembevételével javíthatjuk a munkahelyi kultúrát és pénzt takaríthatunk meg.

Ajánljuk HR-eseknek, céges döntéshozóknak, projekttagoknak és azoknak a munkatársaknak, akiknek a munkaköréhez hozzátartozik a hátrányos helyzetű munkatársakkal való bánásmód.

Bővebben

NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése

2024. február 21.-től

Online képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Stressz-faktor: nyomás alatt is hatékony kommunikáció

2024. február 26-27.

Legtöbbünkkel megesik, hogy csak akkor jutnak eszünkbe frappáns mondatok és ütős érvek, mikor már elvonultak a viharfelhők és lecsendesedtek az indulatok. Ebben a helyzetben a rendszeres gyakorlás és ismétlés az, ami segítségünkre lehet.

Bővebben

Facility Management

2024. március 8.-tól

Immár 18 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

Bővebben

Célirányos kommunikáció vezetőknek

2024

Ajánljuk vezetőknek, projektvezetőknek, termelési vezetőknek, azoknak, akik csapatokat irányítanak és szeretnék fejleszteni önérvényesítő kommunikációjukat. A munka során felemerülő konfliktusok, problémák megelőzéséhez és megoldásához,  valamint a partneri együttműködés fejlesztéséhez is hatékony módszereket ad a tréning.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Reziliencia – Mindennapok kihívásai zökkenőmentesen

2024.

Hogy képes az ember ellenállni minden válságos helyzetben? Újra és újra talpra állni akkor, amikor az erőnek kellene elfogynia. Ezt tükrözi a reziliencia képessége, amelyet képzésünk során megismerhetünk.

Bővebben

Vezetői készségfejlesztés

2024

„A sikerem titka az, hogy oda korcsolyázok, ahol a korong lesz, és nem oda, ahol volt” – mondja a világ legjobb jéghokisa. A te sikerednek mi a titka?

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

2024

Meg tudod mondani az embereknek, hogy mit gondolsz és mit érzel igazán, és szükség esetén a határaidat is ki tudod jelölni? Az asszertív kommunikáció kritikus készség, ha tudod, hogyan kell határozottan kommnikálni, akkor nemet mondhatsz anélkül, hogy bűntudatod lenne, határokat szabhatsz prioritásaid és céljaid védelme érdekében.

Bővebben

Kollégából vezető

2024

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást, és kipróbáljuk a sikeres gyakorlatba

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Hogyan tárgyaljak eredményesen?

2024

Az eredményes tárgyalástechnika tréning fókuszában saját céljaid állnak. A képzés olyan tudást és módszereket ad, amely felkészít a rugalmas tárgyalásra, arra, hogy egyszerre tudj figyelni a saját céljaidra és a partner érdekeire, ezáltal képessé válj jobb pozíciót vagy nagyobb értékesítési volument elérni.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Hogyan teremtsek időt? – Hatékony időgazdálkodás

2024

Az időgazdálkodás legnagyobb hibája, amit általában el szoktunk követni, az, hogy olyan dolgokkal foglalkozunk és végzünk el, amelyeket egyáltalán nem lenne szabad megtenni!
Rövid idő ráfordításával, mindössze 10 percnyi tervezéssel körülbelül napi 1 órát is nyerhetünk.

Bővebben

Interjútechnika tréning

2024.

Az interjútechnika alapvetően az interjúk előkészítését, lefolytatását és értékelését foglalja magában. Fontos, hogy a megfelelő kérdéseket tegyük fel, az interjúalanyokkal hatékonyan kommunikáljunk, és megbízható információkat gyűjtsünk. Az interjútechnika különböző módszereket és eszközöket tartalmazhat, például strukturált interjúkat, félstrukturált interjúkat, mélyinterjúkat és csoportinterjúkat.

Bővebben