A WIFI Hungária csapata

Földváry Beáta

Földváry Beáta

ügyvezető igazgató

Motivációs térkép Licensed Practitioner

Azt látom, hogy gyakran szokatlan út vezet az igazi hivatás megtalálásáig. Én magam is szokatlan utat jártam be. Meggyőződésem, hogy ezen az úton bátorságra, nyitottságra és főként rugalmasságra van szükség. A mi közel 50 fős csapatunk minden egyes tagja izgalmas fordulópontok és állomások után vált tapasztalt szakemberré. Trénereink és tanácsadóink a hirtelen fejtetőre állt világban is a körülményeidhez, igényeidhez alkalmazkodó, érzékeny és gyakorlati megoldásokkal támogatják munkádat.

Trénereink

Deliné Pőcze Erzsébet

Deliné Pőcze Erzsébet

ICF által minősített PCC szintű business coach. Tréner és viselkedéselemző. Digital Transformation Expert. Hat évig pedagógusként, tíz évig multinacionális környezetben dolgozott, ebből három évet középvezetőként. Közel 200 állásinterjút és csoportos kiválasztási folyamatot vezetett. Trénerként több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik. Munkája során előszeretettel alkalmaz új technikákat és művészeti eszközöket. Energiával tölti fel, motiválja és felvidítja a hozzá kapcsolódókat, miközben hozzásegíti őket céljaik eléréséhez. A résztvevők és a megbízók értékelés alapján elnyerte “A WIFI leginnovatívabb-trénere, 2021 díjat.

Gombos Csaba

Tréneri munkáját a képzésein résztvevők 99%-osra értékelték, ami nem csoda, hiszen több mint 20 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik. Különleges vezetői helyzetek támogatására kidolgozott tréningjéért elnyerte “A WIFI leginnovatívabb-trénere 2022” díjat. Kiemelt területei: a vezetőfejlesztés, művezetőképzés, belső trénerek képzése és az üzleti kommunikáció. Tapasztalata van a szolgáltatási (ezen belül a biztosítási), a termelési és a kereskedelmi szektorokban egyaránt. Segítség, belső tréner lettem/vagyok! képzésének szakmai programját itt találod.
A WIFI leginnovatívabb-trénere, 2022 díj büszke tulajdonosa.

HarkányiZsuzsa WIFI

Harkányi Zsuzsa

Tréner, coach, és szervezetfejlesztési tanácsadó. Közgazdász végzettséggel több, mint 13 évet töltött nagyvállalati környezetben, 6 évig középvezetőként dolgozott. A vállalati világban szerzett tapasztalatai mellett küldetésének tekinti, hogy fejlesztőként támogassa az emberközpontú szervezetek kialakítását. Több, mint 10 éve foglalkozik coachinggal, 7 éve tréner. Főbb szakterületei a vezetőfejlesztés és a vezetővé válás folyamatainak támogatása, a változáskezelés és growth mindset kialakítása, együttműködésfejlesztés, vezetői és team coaching, teljesítménymenedzsment rendszerek kialakítása és működtetése.

Nádasi Monika

„Az év trénere” kitüntető díjat kapott a nemzetközi WIFI-TRAINER-AWARD-on 2015-ben. Trénerként fő területe az ügyfélszolgálati és asszisztensi munkakörben dolgozók szemlélet- és készségfejlesztése, valamint a szervezeti kommunikáció. Ezeken a területeken több mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött hatékony és jó hangulatú tréningeket tart. Ügyfélszolgálat és reklamációkezelés, valamint Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management képzéseit ajánljuk figyelmedbe.

Török Zoltán, PMP®

Digital Transformation Expert.
Több mint 20 év projektvezetői gyakorlattal és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. 2003 óta PMP® (Project Management Professional). Kiemelt képzési területei közé tartoznak: a Projektmenedzsment alap és haladó programok, PMP® vizsgafelkészítés, MS Project, időmenedzsment és erőforrás-tervezés, a szervezeten és csapaton belüli kommunikáció, valamint az emberi kapcsolatok menedzselése. Mindfulness MBSR és MBI tanár (Mindful Academy International). Digital Transformation Expert minősítése mellett életvezetési és üzleti coach végzettsége is van. Projektmenedzsment kurzusainak választékát itt találod. Hogyan teszi interaktívvá és gyakorlatiassá képzését a résztvevők által választott mintaprojekt segítségével? Olvasd el rövid interjúnkat!

Kákonyi Anett

Az ICF által minősített PCC (Professional Certified Coach) coach, team coach és mentor. Akkreditált TTI Success Insights viselkedés elemző. Coach képzéseken oktató. Gestalt terapeuta.
16 évet töltött multinacionális cégeknél. Tapasztalatait HR, képzés és fejlesztés, operáció és projekt menedzsment területén szerezte. 7 évet vezetőként dolgozott.
Kiemelt szakterületei: vezetők fejlesztése egyéni és csoportos formában, business és team coaching, action learning, személyes hatékonyság fejlesztés, elsősorban érzelmi intelligencia, magabiztosság, stressz és energiamenedzsment területén.

Könyves Tóth Laura

Könyves Tóth Laura

Pszichológus, közgazdász, Autogén Tréner és Business & Executive Coach. Elhivatott képviselője a munkahelyi mentálhigiéné kialakításának és működtetésének vállalati oldalon. Több éve foglalkozik változó és válságot átélt szervezetekkel, szervezetfejlesztéssel turisztikai, ipari és termelési és állami szektorban egyaránt. Kiemelt területei a társas készségek fejlesztése, a reziliencia, stressz és BurnOut területei, a motiváció, a generációk, elköteleződés és elégedettség, valamint a vezetői kompetenciafejlesztés.

Boldis Ildikó

Boldis Ildikó

“A WIFI leginnovatívabb-trénere, 2019”

Coachként, tanácsadóként és szervezetfejlesztőként is eredményesen működik több mint húsz éve. Kiemelt területei a vezetőképzés, a kommunikáció- és együttműködés-fejlesztés, a projektmenedzsment, a változásmenedzsment, a rendszerszintű gazdálkodás és a működési folyamatok fejlesztése. Tapasztalatából származó megérzéseit pontos mérőeszközökkel egészíti ki: AC, DC és a 360 fokos mérés is szerepel az eszköztárában.

Gadányi Dóra

Pszichológus, mentálhigiéniai szakpszichológus. Business és team coach. Saját fejlesztésű tesztekkel, feladatokkal dolgozik a személykiválasztás területén, Assessment és Development Center programok lebonyolításának vezetője. Egyéni és team coachingot is tart.

dr. Szilvay Miklós

Pszichiáter végzettséggel, 17 év tréneri tapasztalattal és 10 év coaching tapasztalattal a háta mögött tart képzéseket. Fő profilja a középvezetői és a termelésivezető-képzés, a vállalati kommunikáció, az együttműködés-fejlesztés, valamint a konfliktus- és stresszkezelés. Tapasztalata van a szolgáltatási (ezen belül a biztosítási), a termelési és a kereskedelmi szektorokban egyaránt.

Budavári Botond

Közel 15 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik. A fejlődés előmozdítója, legyen szó egyéni kompetenciákról, munkatársak vagy vezetők fejlesztéséről, trénerképzésről, üzleti folyamatokról vagy szervezetekről. A fejlődési folyamatok célja a szervezetek hatékonyabb működése, és ezen keresztül a profit növelése. Országokon átívelő képzési programok trénereként is működik, vezetőfejlesztési tréningeket tart.

Földi Tibor

A WIFI Létesítménygazdálkodási menedzser képzésének vezető trénere és szakmai fejlesztője. Nem csupán tapasztalt Facility Management szakember, de ipari karbantartás-vezető és villamosmérnök is, így tudása a létesítmények technológiai működésére is kiterjed. 1989 óta dolgozik az üzemeltetésben, és több mint 18 éve oktat trénerként létesítménygazdálkodási területen. A képzések során mindig a gyakorlati alkalmazhatóságot állítja a középpontba.

Szabó Bálint

A WIFI vezető informatikai trénere, 20 éves oktatói tapasztalattal, gépészmérnöki és informatikai szakmérnök végzettséggel. Excel tréningek szakavatott oktatója az alapoktól a programozásig. Közvetlen stílusa a száraz informatikát is könnyen emészthetővé teszi. Informatikai képzéseit itt találod.

Dr. Olti Andrea

Dr. Olti Andrea

Munkajogi tréner

Kiemelt területei a munkajog és a beszerzési jog. A képzések során figyel arra, hogy a jogi kérdéseket gazdasági, üzemszervezési és az emberi erőforrások szemszögéből is megvizsgálja. A tudásátadás fókuszában a jogi ismereteken túl a megbízó számára optimális, konkrét megoldások megismerése áll. Több mint 20 év ügyvédi és 7 éves oktatási, tréneri tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott a szolgáltatási (ezen belül az informatikai), valamint a termelési és a kereskedelmi szektorokban egyaránt. Jelenlegi képzése: Munkajog a gyakorlatban – amit egy HR-esnek tudnia kell