Csapatunk | WIFI Hungária

A WIFI Hungária csapata

Földváry Beáta

Földváry Beáta

ügyvezető igazgató

Azt látom, hogy gyakran szokatlan út vezet az igazi hivatás megtalálásáig. Én magam is szokatlan utat jártam be. Meggyőződésem, hogy ezen az úton bátorságra, nyitottságra és főként rugalmasságra van szükség. A mi közel 50 fős csapatunk minden egyes tagja izgalmas fordulópontok és állomások után vált tapasztalt szakemberré. Trénereink és tanácsadóink a hirtelen fejtetőre állt világban is a körülményeidhez, igényeidhez alkalmazkodó, érzékeny és gyakorlati megoldásokkal támogatják munkádat.

Ezt mondják rólunk

Trénereink

Boldis Ildikó

A 2019 Leginnovatívabb WIFI trénere díj büszke tulajdonosa, coachként, tanácsadóként és szervezetfejlesztőként is eredményesen működik már több mint húsz éve. Kiemelt területei: vezetőképzés, kommunikáció- és együttműködés-fejlesztés, projektmenedzsment, változásmenedzsment, rendszerszintű gazdálkodás, működési folyamatok fejlesztése. Tapasztalatából származó megérzéseit pontos mérőeszközökkel egészíti ki: AC, DC és a 360 fokos mérés is szerepel az eszköztárában.

Budavári Botond

Közel 15 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik. A fejlődés előmozdítója, legyen szó egyéni kompetenciákról, munkatársak, vagy vezetők fejlesztéséről, trénerképzésről, üzleti folyamatokról vagy szervezetekről. A fejlődési folyamatok célja a szervezetek hatékonyabb működése, és ezen keresztül a profit növelése. Országokon átívelő képzési programok trénereként is működik.

 

Csákvári Éva

Nem csupán tréner, de lelkes segítő, esélyegyenlőségi szakértő. Támogatást tud nyújtani a hátrányos helyzetű kollégákkal dolgozó csapatoknak abban, hogy milyen jogi kereteknek kell megfelelni és milyen támogatásokat lehet igénybe venni, segíti a szervezeti felelősségvállalást előmozdító cégeket. Kiemelt területe továbbá a vállalati egészségtudatosság fejlesztése.

 

Dr. Olti Andrea

Kiemelt területei a munkajog és a beszerzési jog. A képzések során figyel arra, hogy a jogi kérdéseket gazdasági, üzemszervezési, és emberi erőforrás szemszögből is megvizsgálja. A tudásátadás fókuszában a jogi ismereteken túl a megbízó számára optimális, konkrét megoldások megismerése áll. Több mint 20 éves ügyvédi, 7 év oktatási, tréneri tapasztalattal rendelkezik, dolgozott a szolgáltatási, ezen belül az informatikai és a termelési és kereskedelmi szektorban egyaránt.

 

Engyel Márton

Okleveles pszichológus, NLP szakértő, szervezetfejlesztési specialista. Főbb témái: a társas készségek fejlesztése, a munkahelyi vagy magánéleti nehézségek megoldása, a stressz és a szorongás kezelése, az elakadások előmozdítása és a célkeresés.

 

Földi Tibor

A WIFI Létesítménygazdálkodási menedzser képzés vezető trénere és szakmai fejlesztője. Nem csupán tapasztalt Facility Management szakember, de ipari karbantartás vezető és villamosmérnök is, így tudása a létesítmények technológiai működésére is kiterjed. A képzések során mindig a gyakorlati alkalmazhatóságot állítja a középpontba.

 

Gadányi Dóra

Pszichológus, mentálhigiéniai szakpszichológus. Business és team coach. Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció tréningjei résztvevőink egyik kedvence. Saját fejlesztésű tesztekkel, feladatokkal dolgozik a személykiválasztás területén, Assessment és Development Center programok lebonyolításának vezetője.

Gombos Csaba

Tréneri munkáját a képzésein résztvevők 99%-osra értékelték, ami nem csoda, hiszen több mint 15 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik. Kiemelt területei a vezetőfejlesztés és a belső trénerek képzése mellett az üzleti kommunikáció. Tapasztalata van a biztosítási, termelési és kereskedelmi szektorban egyaránt.

Nádasi Monika

„Az év trénere” kitüntető díjat kapott a nemzetközi WIFI-TRAINER-AWARD-on 2015-ben. Trénerként fő területe az ügyfélszolgálati és asszisztensi munkakörben dolgozók szemlélet- és készségfejlesztése és a szervezeti kommunikáció, amely területeken már több mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött hatékony és jó hangulatú tréningeket tart.

Pósa Katarina

Hét különböző nyelven beszél, így nem csak hazai, de nemzetközi képzési programok trénereként is dolgozik, 15 év tréneri és felnőttképzési tapasztalattal a háta mögött. Főbb területei a motiváció mérése és fejlesztése, amelyben speciális eszközöket is használ, Motivational Maps Practitioner képesítést szerzett. Tudását jól hasznosítja a vezetőképzés, az interkulturális kommunikáció és az együttműködés-fejlesztés területén.

Richstick László

Több mint 10 éve tréner, művezető és shopfloor menedzsment területeken tart tréningeket, melyeket a gyakorlatközpontúság jellemez. Képzései erejét az adja, hogy érti, hogy ma egy művezetőtől elvárják azt is, hogy ne csak megoldja, de meg is előzze a problémákat, ne csak ellenőrizze, de aktivitásra is mozgósítsa a kollégákat.

Szabó Bálint

A WIFI vezető informatikai trénere, 20 éves oktatói tapasztalattal, gépészmérnöki és informatikai szakmérnök végzettséggel. Excel tréningek szakavatott oktatója az alapoktól a programozásig. Közvetlen stílusa a száraz informatikát is könnyen emészthetővé teszi.

Lydia Skene

Akkreditált Business Coach (ACC), közgazdász végzettségű, 10 éves coaching tapasztalattal. Fő fejlesztési területe az interkulturális menedzsment, vezetői kommunikáció. Németül, angolul és magyarul beszél.
“With people, for people! Mit Menschen, für Menschen!”

dr. Szilvay Miklós

Pszichiáter végzettséggel, 17 év tréneri tapasztalattal és 10 év coaching tapasztalattal a háta mögött tart képzéseket. Fő profilja a közép- és termelésivezető képzés, a vállalati kommunikáció, az együttműködés-fejlesztés, valamint a konfliktus- és stresszkezelés. Tapasztalata van a biztosítási, termelési és kereskedelmi szektorban egyaránt.

Török Zoltán, PMP®

20 év projektvezetői gyakorlattal és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. 2003 óta PMP® (Project Management Professional) minősítéssel rendelkezik. Kiemelt képzési területei közé tartozik a Projektmenedzsment alap és haladó programok, PMP® vizsgafelkészítés, MS Project, időmenedzsment és erőforrás tervezés, szervezeten, csapaton belüli kommunikáció és az emberi kapcsolatok menedzselése. 2006 óta foglalkozik a tudatos jelenléttel. 2019-ben Mindfulness MBSR és MBI tanár (Mindfulness Academy International) végzettsége mellett életvezetési és üzleti coach végzettsége is van.