Csapatmunka és Projektmenedzsment - WIFI Hungária

Ha bármelyik képzés feltette az érdeklődésedet, keress minket elérhetőségeinken!

Képzés Cél Kinek ajánljuk?
Team munka projektmenedzsment alapokon A csapatokban dolgozóknak most még nagyobb szüksége van az összehangolására. A projektmenedzsment módszertanából olyan technikákat választottunk ki, amelyek segítik az együttműködést és a határidők betartását, sőt az ehhez szükséges „soft” készségeket is. Csoportmunkákban, kisebb projektekben közreműködőknek ajánljuk.
Projektmenedzsment alapképzés Az egységes projektmenedzsment szemlélet és fogalomrendszer elengedhetetlen a projektcélok eléréséhez. Különösen igaz ez most, amikor a projekttagok virtuálisan vannak kapcsolatban egymással.  A projektteam kialakítása, projekt szervezet szerepek, a teljes folyamat, tagi és projektvezetői teendők, a tervezés, emberi tényezők, készségfejlesztés és csapatépítő elemek. Sikertényezők és tipikus buktatók. Projekttagok, junior és senior projektvezetők komplett projekt csapatok számára.
Nemzetközi vizsgára felkészítő (PMP®, vagy opcionálisan Agile vagy IPMA B) Vizsgára történő specifikus felkészítés a megadott módszertan szerint, igény esetén előzetes tudásfelméréssel illetve próba „házi” vizsgával. Segítség a vizsgafolyamatban. Nemzetközi minősítést megszerezni kívánó, megfelelő előképzettséggel rendelkező tapasztalt projektvezetőknek.

Online képzéseink:

További információk a képzésekkel kapcsolatban:

Földváry Beáta

Telefon: + 36 (30) 552 1734
E-mail: foldvary.beata@wifi.hu