BGE - WIFI együttműködés | WIFI Hungária

NÉGY MODULBÓL ÁLLÓ RAKTÁR-LOGISZTIKA KÉPZÉS

vállalatoknak, végzett külkereseknek és minden szakembernek, aki új tudással szeretne gazdagodni

A Budapesti Gazdasági Egyetem és a WIFI együttműködése révén ajánljuk figyelmébe az alábbi moduláris rendszerben működő képzéseket:

1) Raktározási alapok

2) Termékazonosítás (identifikációs rendszerek) és nyomon követés a raktári folyamatokban

3) Warehouse management integrált környezetben

4) Raktármodellezés szimulációs szoftverrel

1) Raktározási 1X1

A 20 órából álló modul célja, hogy a hallgatók áttekintő ismereteket kapjanak a raktárgazdálkodás következő feladatairól: a 7M-elv, a készletek menedzselése, a hagyományos és a „smart” raktári eszközök, a komissiózás stratégiái, az optimális csomagolási modellek és a raktárirányítási rendszerek. A hallgatók a képzés során megismerkednek a visszutas és a city logisztikával, a speciális termékek tárolásának szabályaival, valamint a lean szemlélettel. A hallgatók képessé válnak a különleges raktári megoldások kivitelezésére, a raktárkapacitás meghatározására és a különböző raktári kiszolgálási technológiák alkalmazására.

2) Kövesd a terméket

A 20 órás képzés során a hallgatók megismerik a 21. századi termékazonosítási rendszereket, és az Ipar 4.0 adta lehetőségeket, így különösen a termékazonosítási rendszereket (egy- és kétdimenziós vonalkódos EAN-13 és EAN-8), valamint az RFID használatát a vonalkód- és rádiófrekvenciás olvasókkal. A hallgatók képessé válnak vonalkódok generálására, továbbá a GS1 nemzetközi szabványok, úgy mint a GS1 vonalkódok, EPCglobalNetwork, GS1 eCom és GS1 GDSN alkalmazására.

3) Irányítsd a raktárat

A 20 órás képzés célja, hogy áttekintő ismeretet nyújtson a raktár-menedzselés folyamatáról és a leltárok elkészítéséről integrált környezetben.  Az elméleti bevezetést követően a hallgatók megismerkednek a raktározás-menedzsment alapfogalmaival, a „goods receipt” és a „goods issue” közötti különbséggel, valamint a picking, packing, shipping folyamatával. A hallgatók esettanulmányok megoldásán keresztül képesek lesznek PO (purchase order), SO (sales order), valamint STO-alapú beszerzési folyamat lebonyolítására.

4) Modellezd a raktári folyamatokat

A 20 órás képzés során a hallgatók egy folyamatmodellező szoftver alkalmazásával szimulációt készítenek egy raktárról. A raktár modelljének elkészítése megteremti az árumozgatás és az üzleti folyamatok optimalizálásának előfeltételeit. A szoftver lehetővé teszi a raktári folyamatok kiértékelését és riportok, statisztikák készítését. A modul felkészíti a hallgatókat, hogy a raktárgazdálkodási folyamatrendszert áttekinthetővé és hatékonnyá tegyék.

Jelentkezési határidő: 2020. február 7. 18:00 óra

A képzés díja: 75.000 Ft (+27% ÁFA) / modul

Mind a 4 modulra történő egyidejű jelentkezés esetén a díjból 15% kedvezményt biztosítunk. Jelentkezéskor kérjük megjelölni: WIFI 15%

További információ, részletek és jelentkezés a Budapesti Gazdasági Egyetem honlapján.