Aktuális tréningek - WIFI Hungária
Szeptember16.
péntek

Létesítménygazdálkodási menedzser tanfolyam

Immár 17 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

Október6-7.
csütörtök-péntek

Kollégából vezető

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást, és kipróbáljuk a sikeres gyakorlatba ültetést is.

Október10-19.
hétfő-szerda

Vezetői készségfejlesztés

„A sikerem titka az, hogy oda korcsolyázok, ahol a korong lesz, és nem oda, ahol volt”, - mondja a világ legjobb jéghokisa. A te sikerednek mi a titka?

Október13-14.
csütörtök-péntek

Projektmenedzsment mesterfokon

A tréning a haladó, illetve részben azt meghaladó szintű projektmenedzsment tudás kialakítását szolgálja célzott PM területeken. Épít az alapfokú projektmenedzselési […]

Október-December17-12.
hétfő-hétfő

Vezetői eszköztár bővítése – NewLeadership

Képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

November9-11.
szerda-péntek

Projektmenedzsment képzés

Képzésünkön a projektek indításához, tervezéséhez, nyomon követéséhez és lezárásához szükséges módszerek sajátíthatók el, melyek segítenek a kitűzött célokat költségkereten belül, határidőre megvalósítani. Ajánljuk projektvezetőknek, projekttagoknak és mindazoknak, akik bármilyen szerepkörben projektekben dolgoznak, vagy el szeretnék sajátítani a PM módszartanát.

November17-25.
csütörtök-péntek

Segítség! Belső tréner lettem/vagyok!

A száraz oktatás ma már a múlté! Új módszerekre van szükség, ha bárkinek információt akarunk átadni. Bevonni, aktivizálni, elérni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, megnyíljanak. Egyszerű, de hatásos módszerekkel mindez elérhető!

November22-23.
kedd-szerda

Asszertív kommunikáció 2.0

A résztvevők elméleti és gyakorlati ismereteket is kapnak az asszertív – önérdek érvényesítő – kommunikáció elsajátításához. Az asszertív kommunikációs tréningen […]

November28-29.
hétfő-kedd

Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése

Egy jól működő csapat titka szinte mindig az interakciók minőségében rejlik. A vezetői reziliencia kérdésköre sokféleképpen vetődhet fel.

További tréningek