Aktuális tréningek | WIFI Hungária
Augusztus24-26.
kedd-csütörtök

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

A tréningen tanult módszerekkel a személyközi stressz és a konfliktusok jelentősen csökkenthetők. Helyzetgyakorlatok, csoportmunkák során fejlesztjük az egyéni és lehetséges önérdek-érvényesítő kommunikációt, így hatékonyabban és eredményesebben tudsz együttműködni.

Szeptember21-30.
kedd-csütörtök

Kollégából vezető

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást.

Szeptember24.
péntek

Coach és Karrier Coach képzés

Ajánljuk a humán fejlesztés, irányítás és tanácsadás terén tevékenykedő szakembereknek. A három, választható modulból álló program 20 százaléka interaktív tréneri prezentáció, 80 százaléka gyakorlat: valós helyzeteken alapuló gyakorlás, valamint esetfeldolgozás.

Szeptember30.
csütörtök

Segítség! Belső tréner lettem/vagyok!

A száraz oktatás ma már a múlté! Új módszerekre van szükség, ha bárkinek információt akarunk átadni. Bevonni, aktivizálni, elérni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, megnyíljanak. Egyszerű, de hatásos módszerekkel mindez elérhető!

Október8.
péntek

Létesítménygazdálkodási menedzser tanfolyam

Immár 17 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

Október12.
kedd

8 vezetői lépés a jövő aktív alakításához – online vezetői tréning

Képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. People menedzsment VUCA-világban, krízishelyzetekben, hibrid vezetéssel.

Október21-28.
csütörtök-csütörtök

Mentor leszek?/vagyok!

A gyakorlatukat töltő diákok vagy az új belépő munkatársak beilleszkedését sok vállalat mentor támogatásával biztosítja. Egy-egy „buddy”-t jelölnek ki, akitől […]

November3.
szerda

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

További tréningek