Aktuális tréningek - WIFI Hungária
Január25-22.
szerda-szerda

Vezetői eszköztár bővítése – NewLeadership

Képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

Február16-2.
csütörtök-csütörtök

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

A tréningen tanult módszerekkel a személyközi stressz és a konfliktusok jelentősen csökkenthetők. Helyzetgyakorlatok, csoportmunkák során fejlesztjük az egyéni és lehetséges önérdek-érvényesítő kommunikációt, így hatékonyabban és eredményesebben tudsz együttműködni.

Február16-11.
csütörtök-csütörtök

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

Február23-9.
csütörtök-csütörtök

Művezető képzés

A művezető szerepe felértékelődött. Felelőssége megnövekedett, a vele szemben támasztott elvárások bővültek. Szakmai tudása alapján nevezik ki és vezetői munkát várnak el tőle.

Március6-4.
hétfő-kedd

Segítség! Belső tréner lettem/vagyok!

A száraz oktatás ma már a múlté! Új módszerekre van szükség, ha bárkinek információt akarunk átadni. Bevonni, aktivizálni, elérni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, megnyíljanak. Egyszerű, de hatásos módszerekkel mindez elérhető!

Március22-24.
szerda-péntek

Vezetői készségfejlesztés

„A sikerem titka az, hogy oda korcsolyázok, ahol a korong lesz, és nem oda, ahol volt”, - mondja a világ legjobb jéghokisa. A te sikerednek mi a titka?

Szeptember15.
péntek

Létesítménygazdálkodási menedzser tanfolyam

Immár 17 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

További tréningek