Aktuális tréningek - WIFI Hungária
Január26-3.
szerda-csütörtök

Táblázatkezelés haladóknak

Diagramok, Pivot tábla, kimutatások formázása - ismerős kifejezések? Szeretnél átlátható táblázatokat, statisztikákat, kimutatásokat készíteni? Úgy érzed már az alapok megvannak?

Február8-16.
kedd-szerda

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

A tréningen tanult módszerekkel a személyközi stressz és a konfliktusok jelentősen csökkenthetők. Helyzetgyakorlatok, csoportmunkák során fejlesztjük az egyéni és lehetséges önérdek-érvényesítő kommunikációt, így hatékonyabban és eredményesebben tudsz együttműködni.

Február28-7.
hétfő-hétfő

Projektmenedzsment mesterfokon

A tréning a haladó, illetve részben azt meghaladó szintű projektmenedzsment tudás kialakítását szolgálja célzott PM területeken. Épít az alapfokú projektmenedzselési […]

Március8-17.
kedd-csütörtök

Az eredményes asszisztens

Az asszisztensi szerep nem csak irodai munkát jelent, hanem szakmailag komoly feladatokat is. Önálló döntést és csapatmunkát, együtt gondolkodást a vezetőddel. Erre a szerepre készítünk fel.

Március21-22.
hétfő-kedd

Esélyegyenlőségi képzés

Hogyan lehet a munkahelyi esélyegyenlőséget elősegíteni? Hogyan működik a hátrányos helyzetű kollégákat alkalmazó és a szervezeti felelősségvállalást fontosnak tartó csapat? Milyen jogi kereteknek kell megfelelni és milyen támogatásokat lehet igénybe venni?

Március24.
csütörtök

Sikeres toborzás – új megközelítések és megoldások

Már nem elég egy megszokott álláshirdetés feladása a legnagyobb állásportálon, vagy nyilvános adatbázisban keresgélni. Egy napos nyílt workshopunkon áttekintjük a legújabb trendeket gyakorlati oldalról, hogy résztvevőink ki tudják választani a számukra relelváns megoldásokat.

április5-6.
kedd-szerda

Kollégából vezető

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást, és kipróbáljuk a sikeres gyakorlatba ültetést is.

április7-23.
csütörtök-csütörtök

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

április28-5.
csütörtök-csütörtök

Projektmenedzsment képzés

Képzésünkön a projektek indításához, tervezéséhez, nyomon követéséhez és lezárásához szükséges módszerek sajátíthatók el, melyek segítenek a kitűzött célokat költségkereten belül, határidőre megvalósítani. Ajánljuk projektvezetőknek, projekttagoknak és mindazoknak, akik bármilyen szerepkörben projektekben dolgoznak, vagy el szeretnék sajátítani a PM módszartanát.

Május10-17.
kedd-kedd

Munkajog a gyakorlatban

A valóságban sokszor előforduló problémás munkajogi eseteket járjuk körbe, választ adva a vezetők és a HR-esek aktuális kérdéseire. Ajánljuk a tréninget azoknak is, aki a saját munkajogi kérdéseiket illetően szeretnének útmutatást kapni.

További tréningek