Aktuális tréningek - WIFI Hungária
Október27.
szerda

Projektmenedzsment

Képzésünkön a projektek indításához, tervezéséhez, nyomon követéséhez és lezárásához szükséges módszerek sajátíthatók el, melyek segítenek a kitűzött célokat költségkereten belül, határidőre megvalósítani. Ajánljuk projektvezetőknek, projekttagoknak és mindazoknak, akik bármilyen szerepkörben projektekben dolgoznak, vagy el szeretnék sajátítani a PM módszartanát.

November3.
szerda

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

November5.
péntek

Létesítménygazdálkodási menedzser tanfolyam

Immár 17 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

November8-11.
hétfő-csütörtök

Kollégából vezető

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást, és kipróbáljuk a sikeres gyakorlatba ültetést is.

November9.
kedd

8 vezetői lépés a jövő aktív alakításához

Képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

Január24.
hétfő

Hogyan tartsd meg, inspiráld és tedd lojálissá munkatársaidat? Mentorálás hibrid működésben

A munkavállalói motivációt, fejlődést és lojalitást a mentorprogramok biztosíthatják. Új képzésünk célja a mentorok tudásbővítése és készségfejlesztése.

További tréningek