Aktuális képzéseink

Érdekel valamelyik képzés, de nem jó az időpont?
Írj nekünk és a Te igényeidre szabva – csoportos, nyílt vagy egyéni fejlesztésként- megvalósítjuk!

személyes hatékonyságnövelés

Hogyan teremtsek időt? – Hatékony időgazdálkodás

2023. október 9-10.

Az időgazdálkodás legnagyobb hibája, amit általában el szoktunk követni, az, hogy olyan dolgokkal foglalkozunk és végzünk el, amelyeket egyáltalán nem lenne szabad megtenni!
Rövid idő ráfordításával, mindössze 10 percnyi tervezéssel körülbelül napi 1 órát is nyerhetünk.

Bővebben

vezetőfejlesztés

Vezetői készségfejlesztés

2023. október 16-17-18.

„A sikerem titka az, hogy oda korcsolyázok, ahol a korong lesz, és nem oda, ahol volt” – mondja a világ legjobb jéghokisa. A te sikerednek mi a titka?

Bővebben

HR és trénerképzés

Segítség! Belső tréner lettem/vagyok!

2023. október 19-20.; 30-31.

A száraz oktatás ma már a múlté! Új módszerekre van szükség, ha bárkinek információt akarunk átadni. Bevonni, aktivizálni, elérni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, megnyíljanak. Egyszerű, de hatásos módszerekkel mindez elérhető!

Bővebben

vezetőfejlesztés

Irodavezetés felsőfokon – Minőségi Office Management

2023. október 19.-től

Átfogó képet kapsz az irodavezetés folyamatairól. Magabiztosabban és hatékonyabban tudsz együttműködni vezetőddel, munkatársaiddal és a cég ügyfeleivel. Önállóbb leszel az ügyviteli, jogi, szervezési és pénzügyi ismeretek elsajátítsa révén.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Stressz-faktor: nyomás alatt is hatékony kommunikáció

2023. november 13-14.

Legtöbbünkkel megesik, hogy csak akkor jutnak eszünkbe frappáns mondatok és ütős érvek, mikor már elvonultak a viharfelhők és lecsendesedtek az indulatok. Ebben a helyzetben a rendszeres gyakorlás és ismétlés az, ami segítségünkre lehet.

Bővebben

vezetőfejlesztés

NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése

2023. november 15.-től

Képzésünket kifejezetten vezetői igényekre fejlesztettük ki, melyek felmérésére kvalitatív és kvantitatív kutatást végeztünk 150 felső- és középvezető körében. A tréning moduljai: rugalmas és agilis vezetés, krízishelyzetek, hatékony people menedzsment, hibrid vezetés a VUCA-világban.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Reziliencia – Mindennapok kihívásai zökkenőmentesen

2023. november 29-30.

Hogy képes az ember ellenállni minden válságos helyzetben? Újra és újra talpra állni akkor, amikor az erőnek kellene elfogynia. Ezt tükrözi a reziliencia képessége, amelyet képzésünk során megismerhetünk.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

A meggyőző prezentáció

2023. december 11-12.

Interaktív élményalapú prezentáció tréning azoknak, akik szeretnének magabiztosabban előadni és prezentációs hatékonyságukon javítani. A prezentálás során felmerülő helyzeteket és a kihívást jelentő szituációkat elemezzük, támogató, fejlesztő légkörben.

Bővebben

facility management

Facility Management

2024. március 8.-tól

Immár 18 éve képezzük az üzemeltető cégek munkatársait. Oktatóink a tanfolyam programját folyamatosan fejlesztő, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek. A tréning elvégzői nemzetközileg elismert Létesítménygazdálkodási menedzser / Facility Management oklevelet kapnak!

Bővebben

vezetőfejlesztés

Célirányos kommunikáció vezetőknek

2024

Ajánljuk vezetőknek, projektvezetőknek, termelési vezetőknek, azoknak, akik csapatokat irányítanak és szeretnék fejleszteni önérvényesítő kommunikációjukat. A munka során felemerülő konfliktusok, problémák megelőzéséhez és megoldásához,  valamint a partneri együttműködés fejlesztéséhez is hatékony módszereket ad a tréning.

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

2024

Meg tudod mondani az embereknek, hogy mit gondolsz és mit érzel igazán, és szükség esetén a határaidat is ki tudod jelölni? Az asszertív kommunikáció kritikus készség, ha tudod, hogyan kell határozottan kommnikálni, akkor nemet mondhatsz anélkül, hogy bűntudatod lenne, határokat szabhatsz prioritásaid és céljaid védelme érdekében.

Bővebben

vezetőfejlesztés

Kollégából vezető

2024

Szakemberként jól teljesítettél, magabiztosan és örömmel végezted a feladataidat, de a vezetői kinevezéssel minden megváltozott. Eddig nem tapasztalt ellenállásokat, a kapcsolatokban változásokat tapasztalsz. A képzés keretein belül ezekre az újonnan felmerülő problémákra keresünk eredményes megoldást, és kipróbáljuk a sikeres gyakorlatba

Bővebben

személyes hatékonyságnövelés

Hogyan tárgyaljak eredményesen?

2024

Az eredményes tárgyalástechnika tréning fókuszában saját céljaid állnak. A képzés olyan tudást és módszereket ad, amely felkészít a rugalmas tárgyalásra, arra, hogy egyszerre tudj figyelni a saját céljaidra és a partner érdekeire, ezáltal képessé válj jobb pozíciót vagy nagyobb értékesítési volument elérni.

Bővebben