A WIFI lett a legjobb szakmai tréningszolgáltató Ausztriában! - WIFI Hungária

A WIFI lett a legjobb szakmai tréningszolgáltató Ausztriában!

300 HR-menedzsert és 300 tréningrésztvevőt kérdezett meg 94 továbbképzési ajánlatról az INDUSTRIEMAGAZIN egy átfogó kutatásban. A WIFI került a csúcsra – a tartalom minősége, a szolgáltatás színvonala, az előadókkal és az ismeretátadással kapcsolatos tapasztalatok alapján, valamint a pandémiára adott céges válaszok mérlegelése után.

2020 és 2021 jelentősen átalakította az osztrák képzési ranglistákat. A korábban legnépszerűbb cégek közül sokan még az első három helyre sem jutottak be. Az Osztrák Kereskedelmi Kamara gazdaságfejlesztési intézete, a WIFI ellenben a csúcsra tört: a kutatás kategóriáinak összesítése után az első helyen végzett!

A 600 fős kutatásban a WIFI szemináriumai nyertek a Minőségi tapasztalat és a Tudatosság kategóriában is.
Nem csoda, hiszen a járvány elindulásakor a személyes képzéseinket nagyon rövid időn belül online tréningekre cseréltük. A sikerhez hozzájárult, hogy folyamatosan fejlesztjük a tevékenységünket: már a múltban is sok know-how-t fektettünk a hibrid tanulási formátumok kialakításába, melyek ötvözik a személyes tanórákat az online modulokkal.

A WIFI minden képzése az önálló tanulásra is összpontosít.
„Erős szakmai háttérrel és modern tanulási módszertannal biztosítjuk ügyfeleinknek a tőlünk megszokott magas színvonalat – hangsúlyozza Földváry Beáta, a WIFI Hungária ügyvezetője. – A WIFI a jövőben is biztos képzési partner a testre szabott és a nyílt vállalati tréningek területén.”

Ha szeretnéd fejleszteni saját magadat vagy kollégáidat, és így hatékonyabbá és eredményesebbé válni, kattints ide!

Teljes tréningkínálatunkat itt találod.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess színvonalas újdonságainkról!

 

Feliratkozom!

További érdekes blogposztokért kattints ide!